Roll-up med hög kvalité till ditt nästa event eller mässa

Roll-up är en populär produkt, inte så konstigt eftersom den har så många användningsområden. När det kommer till roll-ups gäller det att tänka till lite grann eftersom det finns i många olika kvaliteter. Kvalitet brukar kosta mer, men kan i slutändan bli mycket billigare eftersom de oftast håller längre och erbjuder större flexibilitet.

Roll-ups med miljötänk

Plånboken spelar en stor roll när vi gör våra val. Konstigt vore det väl annars. Men det finns andra saker som också bör värderas in i prislappen. Miljöperspektivet är något som kommit att spela allt större roll i beslutsprocessen.

Svenska tillverkare kanske inte alltid kan mäta sig prismässigt med en del globala aktörer men miljömässigt är vi oftast oslagbara eftersom vi inte behöver frakta saker runt hela jorden. En roll-up av hög kvalitet går att använda flera gånger och håller länge, vilket ger ett mindre klimatavtryck än att göra fler inköp av något sämre kvalitet. Glädjande nog är många svenska företag medvetna och vill ta sitt ansvar och bidra till en hållbar värld.

Olika roll-up, olika kvalitet

En roll-up som inte har en utbytbar kassett kan du inte byta budskap på, vilket gör att livslängden inte är så lång. Roll-up-tillverkaren Expolinc erbjuder hög kvalitet med livstidgaranti på sina produkter. Du kan byta budskap många gånger genom skicka kassetten till oss. Om du vill byta budskap flera gånger rekommenderar vi en exklusivare variant som du själv kan byta budskap på. Om kassetten eller teleskoppinnen skulle gå sönder skickar vi en ny till dig utan extra kostnad. Och vi gör det snabbt.
Självklart förstår vi att man ibland behöver en billig roll-up, därför erbjuder vi en ekonomi roll-up. En ekonomi roll-up är utformad så att det inte går att byta budskap. Bildvåderna trycks självklart i högsta kvalité oavsett modell.

 

En liten roll-up-lathund

  • Ekonomi – Går inte att byta budskap på.
  • Kvalitet – Kommer med livstidsgaranti. Vi hjälper dig att byta budskap.
  • Exklusiv – Hög kvalitet och livstidsgaranti. Du kan byta budskap själv.
  • XL – kan användas som t ex fotovägg eller som bakgrund vid intervjuer.