30 år av event- och arenareklam

Idag, mer än 30 år sedan starten, är More Print ett modernt tryckeri i Stockholm med många strängar på sin trycklyra. Vår företagsresa tog dock sin början som leverantör av trycksaker till landets idrottsevenemang. Event- och arenareklam är fortfarande en av våra huvudsakliga specialiteter. 

Om du under de senaste 30 åren besökt evenemang och arenor för fotboll, ishockey, konståkning, curling och ridsport har du garanterat stött på arenareklam som passerat More Print-fabriken. Våra första kunder, Stockholm Stadion, Djurgården Fotboll och DN-galan, såg tidigt vår passion för tryckteknik, materialval och smarta lösningar.

Lyckade samarbeten som strax därefter innebar nya uppdrag på Globen för Djurgården Hockey och AIK Hockeys räkning. Eftersom båda lagen delade på samma arena innebar det att sarg- och arenareklamen skulle bytas och monteras beroende på vilken förening som hade hemmamatch för kvällen. Under denna period agerade vi även leverantör till Svenska ishockeyförbundet under deras landskamper.

Bollen var i rullning. Friidrottsgalan, GE-galan, Sweden International Horse Show, Råsunda, Djurgården Fotboll, AIK Fotboll, Hammarby Fotboll, Söderstadion och Svenska Fotbollsförbundet hörde av sig och efterfrågade våra tjänster inom arenareklam.

Sveriges ledande leverantör av isreklam

Att kunna erbjuda marknadens bästa isreklam har betalat av sig. En stor del av vår trycksaksproduktion för arenor och events är kopplat till elithockeyn. Vi har sedan många år tillbaka ett samarbete med Svenska Hockeyligan SHL, det vill säga landets högsta liga. 2019 blev vi även huvudleverantör av isreklam för HockeyAllsvenskan, HockeyEttan och SDHL. Dessa avtal gör att vi kan titulera oss Sveriges ledande leverantör av isreklam.

Internationella framgångar & NHL Global Series

Det är inte enbart på svenska isar och rinkar som du kan skymta våra trycksaker. Vi visste att vi förfogade över en högkvalitativ produkt. Därför inledde vi en internationell satsning och har under flera års tid via återförsäljare sålt vår isreklam i Schweiz, Tyskland och Holland. Satsningen har burit frukt – både Champions Hockey League CHL och NHL Global Series tillhör numera uppdragsgivarna. Det sistnämnda hedersuppdraget innebar att vi tog fram is-, sarg- och arenareklam till NHL-matcherna som 2019 spelades i Berlin, Prag, Lausanne och Stockholm.

Ett uppdrag i hästväg under Stockholm Horse Week

Det händer att vi också gör riktiga hästjobb. Bokstavligt talat. Sommaren 2019 samlades världens ryttarelit för den internationella hästshowen Longines Global Champions Tour på Stockholm Stadion. Vi tilldelades hedersuppdraget att producera allt material under Stockholm Horse Week och sedan pryda hela arenan med tryck i världsklass.

Vilken arenareklam behöver du?

Behöver du arenareklam till nästa stora event? More Print erbjuder följande tryckprodukter:

Har du frågor och funderingar kring arenaexponering eller vill bolla idéer med oss? Våra råd är inte dyra. Tvärtom, vi delar gärna med oss. När du hör av dig kan du räkna med att vi är ganska frågvisa. Det är nämligen genom att fråga som vi upptäcker svaren och lösningarna som passar just ditt evenemang allra bäst.