Partners

Våra samarbetspartners

Att leverera smarta och kreativa lösningar för våra kunder är något vi verkligen brinner för. Därför erbjuder vi de flesta displaysystemen på marknaden. Vi är dessutom Partner till beMatrix. Det garanterar att vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna och de mest innovativa systemen som finns, så att vi alltid kan erbjuda det bästa till våra kunder.
Hör av dig för en skräddarsydd lösning för ditt behov.

  • Mässystem för alla typer av behov

    Att lyfta mässexponeringar till nya nivåer är något vi gillar.

    Därför känns det extra kul att vi har blivit rekommenderad partner till beMatrix som är ett flexibelt system för mässor och event. Det innebär att du kan beställa dina tryckta paneler och tyger hos oss till ditt beMatrix system. Systemet är i grunden ett ramverk i aluminium som sammanfogas till olika strukturer som kläds med olika material. Tack vare att till exempel tyg eller skivor monteras utanpå blir det maximalt med utrymme för grafik och print utan att några fula skarvar syns. Och du får en nästan sömlös yta med stilren design. Du kan även hyra beMatrix systemet, Motion skin hos oss och ta din mässa till nästa nivå. Vi är partner både när det gäller tryckta skivor och tygbudskap. Hos oss har vi en provmonteringsram, med den kan vi utföra provmonteringar, allt för att säkerställa högsta kvalitet.

     

  • Länge leve Expolinc!

    Vi har alltid gillat Expolinc. Deras kvalitets- och hållbarhetstänk är något vi uppskattar och känner igen oss i. Vi har varit återförsäljare åt dem under många år och rekommenderar varmt deras produkter till våra kunder. Expolinc var pionjärer på Pop Up-marknaden i början av 90-talet och har under åres lopp utvecklat unika och användarvänliga kvalitetsprodukter och tjänster inom den portabla och stationära displaymarknaden. De satsar på hållbarhet genom hela produktionskedjan från  arbetsförhållanden där produkterna produceras till livslängden på produkterna. Det här är så långt ifrån en slit och släng-mentalitet man kan komma, för med deras produkter kan du byta budskap hur många gånger som helst. De kommer nämligen med livstidsgaranti.