More Print samarbetspartners

 

Samarbeten som ger åt båda hållen 

Vad vore livet utan samarbeten, ganska så mycket tråkigare, eller hur?
Man kan fråga sig hur ett bra samarbete ser ut. Det finns säkert lika många svar som det finns människor. För oss är ett bra samarbete när båda parter tar ansvar för samarbetet och har en gemensam målbild. Man kan säga att det ska vara bra för båda parter, är en missnöjd är det inget bra partnerskap. Vår del av samarbetet resultera i olika helhetslösningar, där vi bland annat står för både idé, produktion, montering. Man kan få en egen beställningsportal med sina avtalade priser. Dessutom agerar vi som rådgivande partner både i stora och små frågor. Det kan handla om val av material för en kampanj till hur man mediaanpassar material så det får störst genomslag i till exempel teve.

 

Våra samarbetspartners

Att leverera smarta och kreativa lösningar för våra kunder är något vi verkligen brinner för. Därför erbjuder vi de flesta displaysystemen på marknaden. Vi är dessutom Partner till beMatrix. Det garanterar att vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna och de mest innovativa systemen som finns, så att vi alltid kan erbjuda det bästa till våra kunder.
Hör av dig för en skräddarsydd lösning för ditt behov.

  • Mässystem för alla typer av behov

    Att lyfta mässexponeringar till nya nivåer är något vi gillar.

    Därför känns det extra kul att vi har blivit rekommenderad partner till beMatrix som är ett flexibelt system för mässor och event. Det innebär att du kan beställa dina tryckta paneler och tyger hos oss till ditt beMatrix system. Systemet är i grunden ett ramverk i aluminium som sammanfogas till olika strukturer som kläds med olika material. Tack vare att till exempel tyg eller skivor monteras utanpå blir det maximalt med utrymme för grafik och print utan att några fula skarvar syns. Och du får en nästan sömlös yta med stilren design. Du kan även hyra beMatrix systemet, Motion skin hos oss och ta din mässa till nästa nivå. Vi är partner både när det gäller tryckta skivor och tygbudskap. Hos oss har vi en provmonteringsram, med den kan vi utföra provmonteringar, allt för att säkerställa högsta kvalitet.

     

  • Länge leve Expolinc!

    Vi har alltid gillat Expolinc. Deras kvalitets- och hållbarhetstänk är något vi uppskattar och känner igen oss i. Vi har varit återförsäljare åt dem under många år och rekommenderar varmt deras produkter till våra kunder. Expolinc var pionjärer på Pop Up-marknaden i början av 90-talet och har under åres lopp utvecklat unika och användarvänliga kvalitetsprodukter och tjänster inom den portabla och stationära displaymarknaden. De satsar på hållbarhet genom hela produktionskedjan från  arbetsförhållanden där produkterna produceras till livslängden på produkterna. Det här är så långt ifrån en slit och släng-mentalitet man kan komma, för med deras produkter kan du byta budskap hur många gånger som helst. De kommer nämligen med livstidsgaranti.