Vi söker Projektledare!

Vill du jobba som projektledare på ett modernt digitaltryckeri med stor kärlek till yrket?

More Print Stockholm är ett familjärt företag med god sammanhållning med kollegor. Som Projektledare hos oss får du möjlighet att göra din röst hörd!

 

I rollen som Projektledaren är du kontaktperson mellan kunderna och produktionen och är med från beställning till färdig produkt. Du kommer hantera förfrågningar på trycksaker från kund samt beslutar kring bästa produktionsupplägg. Du diskuterar med kunden hur produkten ska se ut, ger råd om olika tekniska lösningar, trycktekniker, material kvalitet samt efterbearbetningsmetoder för att sedan verkställa kundens idé genom att komponera ihop bilder och text om kunden så önskar. Du kommer även att förbereda och kontrollera kvalitén på printfiler. I din roll ingår även att ansvara för debitering av kunden.

 

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från tryckeribranschen helst inom digitaltryck och storformat. Då du kommer ha mycket kundkontakt är det viktigt att du trivs med att hantera kunder och har en god kommunikativ förmåga i text och tal. För att hantera flera kunders förfrågningar samtidigt är du strukturerad i ditt arbetssätt och har ett sinne för detaljer. Vi ser även att du har goda kunskaper i Adobes program, InDesign, Photoshop och Illustrator.

Vi är ett litet Stockholmstryckeri med en smula växtvärk, du kommer vara med i en framtid där vi tillsammans kommer arbeta mot att automatisera, fokusera och organisera arbetet. Hos oss kommer du träffa personer som har stor kärlek till yrket och som drivs av en stark passion för tryckteknik, materialval och smarta lösningar.

 

Vi erbjuder

Vi tycker att det är viktigt att du som anställd hos oss ska känna att det går smidigt att kombinera ditt arbete med familj och fritidsintressen – att det finns ett liv utanför jobbet är självklart för oss alla. Vi erbjuder tjänstepension och friskvård i form av företags gym med möjlighet att träna under arbetstid. Att arbeta hos oss på More Print innebär jobb som är både praktiskt, kreativt och omväxlande. Hos oss får du göra din röst hörd!

Placeringsort: Sollentuna
Omfattning: 100%
Tillsättning: Snarast möjligt

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök genom att maila till jobb@moreprint.se och märk den ”projektledare”. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor kontakta: Lina Lundgren, mail; lina@moreprint.se, tel: 070 971 28 03