Tryckeri Stockholm – välkommen till vårt showroom!

 

Skulle vi göra ett tänkvärt citat skulle det nog lyda “vänta inte på inspiration, åk till den istället”.  Därför säger vi välkomna till vårt showroom, en riktig inspirationsoas.

Idén föddes av att människor som ofta besöker oss blir positivt överraskade över allt man kan göra. I vårt showroom finns en hel vägg av material ni kan känna och klämma på, men det går också bra att ta hem prover. Dessutom visar vi upp nya saker vi har tillverkat.

 

 

Det låter bra, eller hur? Men vänta, det blir ännu bättre. Du kan faktiskt boka rummet gratis. Kanske tar du med teamet och har arbetsmöte här för att spåna kring er nästa kampanj eller har en workshop? Vill ni stämma av lösningar, idéer eller få svar på trycktekniska frågor finns våra tryckexperter nära till hands.

 

 

Vi hjälper gärna till och är fenor på olika materials egenskaper, strukturer, utseenden och tjocklekar och hur allt funkar både i teorin och praktiken. Rummet har dessutom en stor bildskärm som ni kan använda.

Vi vet att man kan bli hungrig och törstig av möten men också av alla intryck och all inspiration. Av den anledningen så hjälper vi gärna till att fixa mackor och mumsigt fika från ett café i närheten till självkostnadspris. Det ska vara gott att inspireras tycker vi.

Välkommen!

Kom hit och låt dig inspireras eller varför inte ha ert nästa kreatörsmöte här!


Vill du veta mer, hör av er till någon av oss!