Lediga jobb! Produktionsansvarig digitaltryckare/maskinoperatör

Vill du jobba som produktionsansvarig digitaltryckare på ett modernt digitaltryckeri med stor kärlek till yrket? Är du en positiv person som ser lösningar istället för problem? Gillar du precis som vi att leverera på topp och värdesätter en god sammanhållning med kollegor, då hoppas vi att vi hörs! 

Vem söker vi?
Du trivs på mindre företag där du har möjligheten att påverka och testa dina idéer för att utveckla produktionen och dig som individ. Du har ett strukturerat arbetssätt och är kvalitetsmedveten. Du har erfarenhet av att arbeta i produktion och med framtagning av processflöden och arbetsmiljö. Som produktionsansvarig är du tydlig och närvarande med ett positivt förhållningssätt som tillför energi och arbetsglädje för kollegor. Du är en god kommunikatör som har lätt för att skapa och vårda relationer. Så länge du har ett starkt intresse för vår bransch och du är en öppen och nyfiken person som vill utvecklas, så har du hos oss möjlighet att lära dig tillverkningsprocesser från grunden av våra duktiga medarbetare.

 

Din roll som produktionsansvarig Digitaltryckare /Maskinoperatör
Som produktionsansvarig kommer du i huvudsak leda produktionen och teamet mot mål gällande kvalitet, leveranssäkerhet, kundnöjdhet och lönsamhet. Du förväntas upprätthålla en hög nivå av produktivitet och arbetsglädje genom att coacha och entusiasmera produktionsteamet till att uppnå både sina egna och företagets mål. Du planerar och fördelar arbetet, där du har det största ansvaret. Du ska ha ett ekonomiskt sinnelag och en förmåga att se helheten och tänka lönsamhet. Du är delaktig i produktionen som digitaltryckare och ansvarar för att slutprodukten av det grafiska materialet trycks och når slutkunden.

Vi erbjuder
Vi tycker att det är viktigt att du som anställd hos oss ska känna att det går smidigt att kombinera ditt arbete med familj och fritidsintressen – att det finns ett liv utanför jobbet är självklart för oss alla.
Att arbeta hos oss på More Print är kul; det innebär jobb som är både praktiskt, kreativt och omväxlande. Vi tycker det är viktigt att alla trivs i sin arbetsmiljö, med tanke på hur mycket tid som tillbringas på jobbet och hos oss får du göra din röst hörd!

Om oss:
More Print är ett Stockholmstryckeri med stor kärlek till yrket. Familjeföretaget har funnits i snart 30 år, och vid det här laget vågar vi påstå att vi kan det mesta inom tryck. Att arbeta hos oss innebär jobb som är både praktiskt, kreativt och varierat – vi lovar att ingen går uttråkad härifrån.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Välkommen med din ansökan genom att maila till jobb(at)moreprint.se
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!