Tryckeri arenareklam

Reklamexponeringar är en del av upplevelsen på ett idrottsevent. Gemensamt för allt arenamaterial är att det ramar in och höjer upplevelsen för besökarna. Du kan välja skyltsystem och lösningar i hårda eller mjuka material, tillfälliga eller permanenta.

För fotbollsevent går det att skapa synlighet genom till exempel gräsexponering i flaggtyg, portaler, beachflaggor, banderoller eller varför inte en spelargångsmatta som spelarna tågar in på.

Gäller det ett hockeyevenemang jobbar vi med exponeringar för både vanlig sarg och plexiglas-sarg, dekaler och Isreklam.
Isreklam är den yta som ger bäst synlighet eftersom allas blickar är på isen under en hockeymatch. Vår Isreklam är av specialtillverkat material som ger en utmärkt färgåtergivning, den går att vika vilket gör att den är lätt att förvara något som brukar uppskattas hos sponsorer och klubbar.

Isreklam – exponering för idrottsälskare

Med isreklam får idrottsarenan ett karaktäristiskt utseende och ger samtidigt sponsorerna maximal exponering. Isreklam sprider ditt budskap med starka, klara färger.

Vi har utvecklat en egen miljövänlig isreklam med god färgåtergivning under is. I dagsläget levererar vi isreklam till både Svenska Hockeyligan och Champions Hockey League, samt till ett flertal andra klubbar i Europa. Isreklam är en uppskattad produkt som används vid både större och mindre idrottsevenemang, för exponering av exempelvis sponsorer och klubbmärken.