Välkomna våra nya kollegor på More Print

  • image001 2
 • Vi har alla haft våra utmaningar de senaste åren (vi vet ju alla varför…). Men trots att det bara har gått några veckor in i det nya året känner vi redan att 2022 kommer bli ett bra år. Hos oss är det full fart och nya friska vindar blåser. Äntligen kan vi blicka framåt. Därför känns det extra roligt att börja året med att hälsa två nya kollegor välkomna, Patrik Wiberg och Ronny Valdevi.

  Patrik kommer senast från StrongPoint Labels, där han jobbade som säljare. På More Print blir hans titel säljande projektledare, men i rollen ingår även en del produktionsuppdrag. Patrik brinner för möten och människor. Han är en lösningsorienterad person som gillar att få vara både innovativ och kreativ, egenskaper som definitivt passar hos oss på More Print. När han inte jobbar gillar han att spela golf, laga mat och umgås med familjen.

  Vårt andra tillskott, Ronny, har ett förflutet inom retail med bland annat Åhléns, H&M, Stadium på cv:et. Han kommer senast från ABA, där han var Account Manager. Hos oss blir han säljande projektledare. Han ser fram emot att ta del av den kreativa processen och uppskattar More Prints inställning att ingenting är omöjligt. Även Ronny hittar du gärna vid en golfbana eller åkandes utför, beroende på årstid.

  Båda Patrik och Ronny är glada att kliva ombord hos oss. Och vi är glada att de är här och övertygade att vi kan åstadkomma stordåd tillsammans.

  2022, Nu kör vi!