Digitaltryckare /Maskinoperatör

Vill du jobba som Digitaltryckare /Maskinoperatör på ett modernt digitaltryckeri med stor kärlek till yrket? Vi är ett familjärt företag med god sammanhållning med kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Som Digitaltryckare /Maskinoperatör hos oss får du möjlighet att göra din röst hörd!

 

Din roll som Digitaltryckare /Maskinoperatör 
Som digitaltryckare hos oss kommer du att ansvara för att slutprodukten av det grafiska materialet trycks och når slutkunden. Du kommer att handskas med alla de maskiner i tryckprocessen som vi använder och förväntas kunna ansvara för att produkterna uppfyller de uppsatta kvalitetskraven som finns.
Efterbearbetning som skärning, sömnad, packning och leveranskontroll är vardagligt förekommande arbetsuppgifter.
I arbetsuppgifterna ingår utöver ovanstående, rippning, löpande underhåll av maskinerna samt inventering och beställning av nytt material.

Vi erbjuder
Vi tycker att det är viktigt att du som anställd hos oss ska känna att det går smidigt att kombinera ditt arbete med familj och fritidsintressen – att det finns ett liv utanför jobbet är självklart för oss alla.
Att arbeta hos oss på More Print är kul; det innebär jobb som är både praktiskt, kreativt och omväxlande. Vi tycker det är viktigt att alla trivs i sin arbetsmiljö, med tanke på hur mycket tid som tillbringas på jobbet och hos oss får du göra din röst hörd!

Vem söker vi?
Du har ett strukturerat arbetssätt och måste ha förmågan att kunna hantera flera jobb och maskiner samtidigt. Tempot är ofta högt och vi arbetar stundtals under tidspress därför arbetar du snabbt och effektivt samtidigt som du är noggrann och har ett sinne för detaljer.
Så länge du har ett starkt intresse för vår bransch och att du är en öppen och nyfiken person som vill utvecklas, så har du hos oss möjlighet att lära dig tillverkningsprocessen från grunden av våra duktiga medarbetare.

Om oss:
More Print är ett litet Stockholmstryckeri med en smula växtvärk och stor kärlek till yrket. Familjeföretaget har funnits i snart 30 år, och vid det här laget vågar vi påstå att vi kan det mesta inom tryck. Att arbeta hos oss innebär jobb som är både praktiskt, kreativt och varierat – vi lovar att ingen går uttråkad härifrån.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Välkommen med din ansökan genom att maila till jobb(at)moreprint.se
Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!