Tre Kronor-partner och leverantör av ny målgård till Sveriges hockeyrinkar

  • Ishockey, Karjala Tournament, Finland - Sverige
 • Sommaren har anlänt och Tre Kronors VM-guld är i hamn. Det markerar väl ändå slutet på ishockeysäsongen? På More Print blickar vi redan framåt mot säsongen 2018/2019! En säsong som kommer bjuda på en del regeländringar inom internationell ishockey.

  Som officiell Tre Kronor-partner är vi självklart extra stolta över att Tre Kronor nyligen lyckades försvara sin världsmästartitel. Efter att ha levererat arenareklam under Sweden Hockey Games på Hovet och i Scaniarinken och då på nära håll kunnat studera Tre Kronor precis före VM, så visste vi att potentialen fanns. Stort grattis till våra svenska guldhjältar!

  Uppdatering av målgård inför säsongen 2018/2019

  Under mitten av maj meddelade Svenska Ishockeyförbundet att nuvarande utformning av målgården i landets hockeyrinkar ska förändras. Färgmässigt kommer den vara sig lik, däremot uppdateras måtten på målgården. Den nya målgårdens bredd minskas från 254 cm och 360 cm till 253 cm. Medan längden på målgården utökas till 183 cm. Vilket innebär att man nu går samma väg som Internationella Ishockeyförbundet (IIHF), NHL och World Cup.

  More Print producerar färdigpaketerade målgårdar som gör att beställaren sparar både tid och kraft. Personalen kan utan problem applicera och underhålla målgården. 

  Upptäck arenareklam från More Print

  Ovan presenteras ett urval av de reklamytor som More Print levererar. Inom detta produktsegment ingår isreklam, som vi vågar påstå är marknadens bästa. Varför? Eftersom vår isreklam är tillverkad i ett specialmaterial som effektivt absorberar vatten undviks problemet att reklamen eventuellt påverkar iskvalitén negativt.

  Bäst på färg och material

  Vidare gör More Prints tryckteknik och val av material att man alltid får bästa möjliga färgåtergivning på sin isreklam och därmed slipper dassiga färger och otydliga budskap. Även när det gäller levnadstid och implementering är den vida överlägsen konkurrerande produkter. Personalen på den aktuella anläggningen kan med lätthet, utan avancerade verktyg, hantera isreklamen själva. Resultatet blir alltid snyggt och proffsig utfört!

  Fyra snabba – varför välja isreklam från More Print:

  • Isreklamen är lätt att frysa ner
  • Miljövänliga färger och material
  • Extremt hållbar – går att använda under flera säsonger
  • Kan vikas ihop vid behov – billigare fraktkostnader och lätt att förvara
 • Vill du veta mer? Läs mer om vår isreklam!