Sweden Hockey Games blir Beijer Hockey Games – vinn biljetter och signerad matchtröja!

  • Ishockey_case
 • Sweden Hockey Games är en svensk klassiker sedan 1991. I och med inträdet av den nya huvudsponsorn, Beijer Byggmaterial, bär årets turnering namnet Beijer Hockey Games. Precis som förra året står More Print som leverantör av alla reklamytor i matchrinken på Hovet. Som officiell partner till Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronor har vi nu möjligheten att tävla ut en signerad matchtröja och ett stort antal biljetter till hockeyfesten!

  – Vi ser fram emot årets hemmaturnering som vi i år genomför med vår partner Beijer Byggmaterial som också är namnsponsor till turneringen som heter Beijer Hockey Games. Årets turnering spelas i februari och är en viktig avstämning inför vårens VM-turnering och en möjlighet för många av våra mest skickliga och lovande spelare att visa upp sig och mäta sig på hög internationell nivå. Beijer Hockey Games är också en viktig mötesplats för svensk ishockey och alla som är med och skapar Sveriges mest engagerande idrott, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt landslagschef för Tre Kronor och Damkronorna i ett pressmeddelande angående namnbytet.

  Beijer Hockey Games spelas 7-10 februari på Hovet i Stockholm. Sugen på att uppleva hockeyfesten på plats? I egenskap av leverantör och stolt officiell partner till Svenska Ishockeyförbundet och Tre Kronor tävlar More Print nu ut ett stort antal biljetter till turneringen.

  Ett stort antal vinnare kommer kamma hem 2 biljetter vardera till någon av Tre Kronors matcher. En lycklig vinnare kommer även tilldelas en signerad Tre Kronor-matchtröja med More Print-tryck!

  Så, hur är jag med och tävlar? Det enda du behöver göra är att ange din mejladress lite längre ner på den här sidan och svara på en tävlingsfråga så har du chansen att vinna två biljetter.

  Tävlingsfråga:

  Årets Beijer Hockey Games spelas på anrika Hovet i Stockholm. Vilket år invigdes egentligen arenan som tidigare gick under namnet Johanneshovs isstadion?

  Skicka rätt svar till info@moreprint.se och skriv “Beijer Hockey Games” i ämnesraden. För att ha chansen att vinna krävs det alltså att du både svarar rätt på tävlingsfrågan och anger din mejladress som godkänner framtida nyhetsbrevsutskick från More Print.  

  Lycka till, vi ses på matcherna!

  Vinnarna meddelas via mejl.

  More Print Hockey Games

  I upptakten till Beijer Hockey Games så har vi även haft vår egen turnering i bordshockey. Sväng förbi och utmana oss i en match!

   

  Spelschema – Beijer Hockey Games 2019:

  Torsdagen den 7 februari 2019

  Ryssland-Finland, spelas i Ryssland

  19.00 Tjeckien-Sverige, Hovet, Stockholm

  Lördagen den 9 februari 2019

  12.00 Finland-Tjeckien, Hovet, Stockholm

  15.30 Sverige-Ryssland, Hovet, Stockholm

  Söndagen den 10 februari 2019

  12.00 Ryssland-Tjeckien, Hovet, Stockholm

  15.30 Sverige-Finland, Hovet, Stockholm

  Läs mer om isreklam från More Print.

 • MORE PRINT GER TRYCK ÅT DINA IDÉER