Unika grytunderlägg med tryckt budskap

  • Amore Print 1170x738
 • Men at Work är en svensk designstudio som utmärkt sig för innovativ produktdesign och nyskapande konstprojekt. Företaget grundades år 1991och har sedan dess prisats för sina banbrytande designkoncept. Mest förknippat är Men at Work med sina grytunderlägg City Trivet, designade av Dick Lundgren, grundare till Men at Work. I City Trivet-konceptet har han utforskat möjligheten att inom strikta grafiska ramar gestalta olika platsers namn. Grytunderläggen är smakfullt framtagna i pulverlackerat stål och bär namnet på antingen en svensk eller en internationell stad. Det populära City Trivet-motivet pryder inte enbart grytunderlägg utan finns även på brickor, kuddfodral, accessoarer och posters. Det tidlöst, enkla och moderna motivet gör det till en designklassiker.

  Vi på More Print är både glada och stolta över att ha jobbat med Men at work under flera år.

  Nu utökar vi samarbetet genom att erbjuda våra kunder möjligheten att ta fram unika grytunderlägg med valfritt budskap. Kanske vill ni ha ett företag- eller projektnamn? Eller varför inte som present till era kunder? Du väljer själv vad du vill säga och deras snygga layout och design sätter guldkant på budskapet.
  För att förhöja känslan ännu mer kan du paketera underlägget med ett tryckt emballage. Dessutom kan du komplettera affischer med samma budskap och samma design. Vad vill ni säga med ett snyggt underlägg?

   

  Vi ger bort 20 LOVE-kit

  Nu så här i kärlekstider är vi extra kärleksfulla och ger bort LOVE-underlägg med tillhörande affischer till de 20 första kunderna som lägger en beställning under veckan.
  Let love rule!

   

 • Kontakta oss