Posters för Men at Work

  • Menatwork_poster_vägg
 • Du har säkert redan sett de storsäljande grytunderläggen i din lokala inredningsbutik. Nu har vi på More Print fått förtroendet att trycka nästa produkt hos designstudion Men at Work.

  Men at Work är en svensk distributör av inredningsdesign som grundades år 1991. Sedan dess har man gång på gång prisats för sina banbrytande designkoncept. Mest förknippat är Men at Work med sina grytunderlägg City Trivet, designade av Dick Lundgren. Dessa är smakfullt framtagna i pulverlackerat stål och bär namnet på antingen en svensk eller en internationell stad.

  Men at Work posters

  Det populära City Trivet-motivet pryder numera även brickor, kuddfodral och accessoarer. Det tidlösa motivet passar i de flesta inredningssammanhang – så även på din vardagsrumsvägg.
  Nu släpper Men At Work högkvalitativa posters med din favoritstad på. Enkelt, cleant och fräscht för moderna hem. More Print har tilldelats uppdraget att trycka upp nästa kapitel i denna inredningsserie. Självklart tryckta på ett material med lång hållbarhet.

  Affischer & posters från More Print

  Affischer och posters är en reklamklassiker som aldrig blir omoderna. More Print trycker posters i alla dess storlekar, former och upplagor. Oavsett efterfrågad kvalité kan vår mångsidiga och moderna maskinpark hantera allt från enkla kampanjposters till exklusiva konstreproduktioner.

  Osäker? Vi guidar er rätt bland materialtyper och tryckmetoder för posters.


  Posters av matt obestruket papper – tryck i en mängd texturer och färger
  Tryck på matt obestruket papper görs med antingen så kallat UV- eller Offset-tryck. Dessa trycktekniker har i sin tur varierande egenskaper för olika typer av bruk.
  Eftersom obestruket papper effektivt absorberar bläck så kan exempelvis inte samma levande färger uppnås som när man trycker på en beskruktet papper. Men används istället UV så får man nästan en lika bra färgåtergivning som på silkpapper. Detta tack vare att bläcket härdar innan papperet hinner absorberar det. Med UV-teknik så får man med andra ord posters där trycket befinner sig mer på ytan än vid Offset.

  Posters av silkpapper – till nästa stora kampanj
  Hög tid att ta fram nytt kampanjmaterial? Då är högbestruket papper med en slät och elegant silkfinish ett utmärkt väl vid både små som stora upplagor. Silkpapper är ett oerhört mångsidigt material som absorberar bläck på ett bra sätt. Själva ordet silk syftar på en yta mellan blankt och matt.

  Posters av Photomatt papper – för en lyxig och matt finish
  Detta bestrukna papper har en matt yta som fungerar utmärkt för konstreproduktioner och färgstarka illustrationer. Trycktekniken är vattenbaserad och ytan är mindre reflekterande än på blankt papper. Materialet bevarar färgernas lyster under lång tid.

  Posters av Photosilk papper – för fotografier och illustrationer
  Photosilk är också ett mattare tryckmaterial som absorberar bläck bra och lämpar sig för tryck av fotografier och illustrationer. Silk innebär att ytan ligger mellan blankt och matt. Photosilk har dock en mattare ton än andra silkpapper på marknaden.