Arena- och isreklam till Konståknings-VM i Globen

  • Ishockey, Hockeyallsvenskan, Aik - Pantern
 • Balanskonstnärer, luftakrobater och ismagiker. I mars kommer de hit. Då är det dags för Konståknings-VM i Sverige och hela världens konståkningselit samlas i Globen. Vi har fått äran att vara rådgivande partner och ta hand om hela produktionen av evenemangets material.

  Det är långt ifrån första gången vi levererar till ett stort idrottsevenemang. Det har blivit lite av vår specialitet. Vår långa erfarenhet av stora produktioner var helt klart en fördel när Konståkningsförbundet valde oss som partner.

  – Under åren har vi till exempel jobbat med NHL premiären i Europa och den spektakulära internationella hästtävlingen Longines Global Champions Tour. Vi vet vad som krävs för att ro i land så här stora projekt. Konståkningsförbundet såg ett stort värde i att vi har kunskap om Globen som arena. Jag tror även att vår breda materialkunskap och förmåga att komma med kreativa lösningar spelade en stor roll i val av oss som partner. Vi tar på oss en rådgivande roll när vi arbetar i projekt, något våra kunder uppskattar, säger Per Karlsson försäljningsansvarig på More Print.

  Det här världsmästerskapet i konståkning liknar inget tidigare VM. I år visar konståkarna upp sina hopp och piruetter utan publik. Därför behöver man tänka till lite extra för att skapa en VM-känsla trots att det är ett annorlunda världsmästerskap.

  Vi på More Print gör oss redo för att påbörja produktionen som startas upp runt vecka sex och pågår ända fram till några dagar innan evenemanget går av stapeln den 22-28 mars. Precis som vanligt kommer vi göra allt vi kan för att leverera på toppnivå. Allt annat är otänkbart för oss.