Tryck till monter – Parad – SKYDD-mässan 2018

  • Nokas_skydd_monter2018
 • Till Nordens stora säkerhetsmässa, SKYDD, fick vi ännu en gång möjligheten att få samarbeta med den proffsiga och designsäkra mässbyrån Parad. Till fyra montrar signerade Parad levererade vi tryck samt en rad andra produkter som skapade känsla och uttryck.

  I Nokas monter fick vi vara med och skapa en tunnelbanemiljö. Det gjorde vi genom tunnelbaneräls i PVC-matta, tunnelbaneskylt i frigolit med forex front och de klassiska tunnelbaneväggarna i kapa.

  Teletec Connect:s inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroller visades upp på kapaväggar som vi levererade. Att jobba på höjden är i ögonfallande.

  Med RCO:s nyckelfria och elektroniska lösningar behöver du aldrig mer leta efter, eller tappa bort din nyckel. Under Skydd-mässan fanns de på plats i en minimalistisk monter där vi stod bakom den stora ljuslådan på 3 x 1,6 meter, logga i frigolit, takvepa och pleximaterial.

  Heras Group har sedan 1952 erbjudit heltäckande områdessyddslösningar. Deras takvepa under SKYDD-mässan gjorde vi på More print.