Lockar de internationella tryckeriernas prislappar? Tänk om och välj istället svenska tryckerier!

  • IMG_3867
 • Att välja trycksaker till ett lågt pris från internationella leverantörer kan verka som ett lockande alternativ. Men det innebär samtidigt att du går miste om alla fördelar som finns med att beställa från svenska tryckerier.  

  Ur ett internationellt perspektiv ligger svenska tryckerier i framkant på många områden – både när det gäller kvalité, kunskap, hållbart miljöarbete och arbetsförhållanden.

  Värna om miljön

  Få länder i världen har ett lika systematiskt miljöarbete som Sverige. Svenska tryckerier är inget undantag. Varje del av tillverkningsprocessen följer en hållbar modell och allt miljöfarligt avfall omhändertas och återvinns på ett korrekt sätt.

  Naturligtvis blir även miljöavtrycket för utsläpp vid transporter av trycksaker mindre eftersom transportsträckorna är kortare. Det känns ju onekligen bättre i hjärtat att undvika miljöfarliga transporter som inte sällan passerat flera världsdelar innan den når sin svenska slutaddress.

  Goda arbetsförhållanden

  Ett lite högre pris garanterar även att arbetsförhållandena för personalen på svenska tryckerier uppfyller alla krav. Här får alltid utbildad arbetskraft skälig lön för sitt arbete i en god arbetsmiljö. En arbetskraft som kan fortsätta utöva sin kompetens tack vare att ni investerar i lokala alternativ som stärker den svenska ekonomin.

  Svårt att göra korrigeringar i efterhand  

  Vi på More Print har som svenskt tryckeri räddat många reklamkampanjer genom åren där kunden erhållit bristfälliga leveranser av tryckerier utanför svenska gränser. Ibland kan det vara svårt, på grund av de längre leveranstiderna, att hinna göra korrigeringar i efterhand. Eventuella orosmoln som miss i kommunikationen, långa frakttider och höga leveranskostnader är aspekter som man slipper med ett svenskt tryckeri.

  Prova kvalitén före beställning

  I ett sådant läge vill man kunna kommunicera ansikte mot ansikte för att undvika olyckliga missförstånd och misslyckade projekt. Språkförbristningar ska verkligen inte underskattas när man ska lägga detaljerade beställningar på enskilda trycksaker.  

  Du hittar både bra och dåliga tryckerier i hela världen. Med ett lokalt tryckeri kan du på förhand komma och titta och känna på kvalitén, provtrycka exemplar och välja rätt material för rätt användningsområde.

  Slutsats? Välj närproducerat tryck! Med More Print som ert svenska tryckeri garanteras ni högt kunnande, hög kvalité, tydlig kommunikation, snabba leveranser och låga transportkostnader. Vi ger tryck åt dina idéer.

  Varför bör jag välja svenska tryckerier?

  • Hållbar process med lägre miljöavtryck  
  • Möjlighet att utföra ändringar nära inpå kampanjstart
  • Bättre kommunikation och inga språkförbistringar
  • Lägre fraktkostnader
  • Snabbare leveranser
 • SE VILKA SAMMANHANG MORE PRINT LEVERERAR TILL