Officiell Tre Kronor-leverantör av marknadens bästa isreklam

  • 20190210-162824_KJ_9398_case
 • Har du någonsin varit på hockey och funderat på hur isreklamen egentligen hamnar under isen? Hur kan den fortfarande se så orörd ut trots otaliga matcher och träningar på ytan? Du är inte ensam, isreklam fascinerar. Men det är inte frågan om magi utan resultatet av en smart tryckprodukt.

  Som officiell Tre Kronor-leverantör av marknadens bästa isreklam så vet vi vad vi talar om. Den isreklam som vi förgyller landets isrinkar med har vi tagit fram och förfinat till perfektion under många år.

  Så fungerar och läggs isreklam

  Hemligheten ligger i det specialmaterial som vi gör vår isreklam av. Ett miljövänligt material som absorberar stora mängder vatten, som sedan fryser och blir en del av isen. Egenskaperna innebär att vi kan bibehålla en bra yttemperatur vilket är en nyckelfaktor för att få en slitstark och långvarig isreklam som ger ett bra intryck. Lägg till en tryckteknik som ger den absolut bästa färgåtergivningen av motiv och budskap så har du isreklam från More Print!

  Vill du veta mer detaljerat hur nedläggningen av isreklam går till? Klicka här för en utförligare steg för steg-instruktion. Inga specialredskap krävs, allt du behöver är ett antal arbetsvilliga personer, en tunna varmvatten, några duschskrapor, 1-2 vattenkannor och en vanlig vattenslang.

  Se Tre kronor live – kamma hem biljetter till Carlson Hockey Games 2019!

  Precis som vid många andra stora turneringar med Tre kronor-deltagande så står vi för sarg- och isreklam även under Carlson Hockey Games 2019. Turneringen, som för övrigt spelas i Tjeckien, inleds med ett klassiskt stormöte mellan Sverige och Ryssland i Ericsson Globe i Stockholm den 1 maj. Nedsläpp sker kl 15.00.

  More Print har lagt beslag på ett antal biljetter och vi tänkte tävla ut rubbet! Allt du behöver göra för att kamma hem ett par åtråvärda plåtar är att ange din mejladress lite längre ner på den här sidan och svara på en tävlingsfråga om isreklam.

  Tävlingsfråga:

  – Hur många millimeter under isen bör ny isreklam placeras vid nedläggning?

  Psst! Ledtrådar till svaret kan hittas i instruktionen som länkas till högre upp i texten.

  Skicka rätt svar till info@moreprint.se och skriv “Carlson Hockey Games” i ämnesraden. För att ha chansen att vinna krävs det alltså att du både svarar rätt på tävlingsfrågan och anger din mejladress som godkänner framtida nyhetsbrevsutskick från More Print.

  Stort lycka till, vi ses i Globen!

  Vinnarna meddelas via mejl.

  Läs mer om isreklam från More Print.

 • Kontakta oss