Isreklam i högsta divisionen för hockeyklubb

    • 20200810_182248
  • Det är en ära att få ha långvariga relationer, ett kvitto på att det vi gör håller hög klass och uppskattas. Några vi har haft en långvarig relation till är den anrika hockeyklubben från 1962, Narvik IK. Vi har följt dem på resa upp till högsta liganivå.

    Vårt samarbete startade för fem år sedan. Men istället för att vi slår oss för bröstet och berättar varför de väljer oss som leverantör för isreklam är det bättre att Narvik IK själva får berätta. Cecilie Markussen, daglig ledare som har full koll på hela klubbens verksamhet, säger så här:

    – Det känns tryggt och skönt med More Print. Vi ställer höga krav på isreklamen. Deras reklam håller länge och ser snygg ut match efter match. Något som givetvis alltid är viktigt men extra viktigt nu när vi ligger i högsta ligan och syns mer.

    Vi levererar all isreklam till Narvik IK:s hemmaarena, Nordkraft Arena. Kvalitet, smidighet och professionalism är ingredienser för ett långt och lyckat samarbete. Sedan skadar det inte att vi dessutom älskar och förstår hockeyns värld. För en gång i tiden startade vårt familjeföretag som just reklamleverantör till hockeyklubbar. Och med stolthet fortsätter vi att leverera i högsta divisionen.