Tryckeri i världsklass för stora event på Stockholm Stadion

  • Stadion_Horse_week
 • Vi vet att det inte är klädsamt att skryta. Fast vad ska man göra när man nästan spricker av stolthet. Vi på More Print har nämligen fått det ärofyllda uppdraget att klä in Stockholm Stadion inför hästshowen Longines Global Champions Tour Stockholm & Stockholm Horse Week.

  Att just vi blev utvalda för det ärofyllda jobbet, bortsett från att vi såklart är ovanligt serviceminded, snabba och duktiga, beror på att vi har lång erfarenhet av stora event på Stadion sedan tidigare, t ex Finnkampen, DN Galan och Djurgården Fotboll.
  Drygt två veckor är vad vi har på oss för produktion och efterbearbetning av en uppskattad volym på 2200 kvm med 60 timmar bara i trycktid. Därför gäller det att sätta av i full galopp redan från start. Vi kommer att producera skyltar, bågar, vepor, arenaskyltar, flaggor och mycket mer. Hur gör vi för att hinna? Det kan Tom Lundgren CCO/projektledare hos oss svara på:

  – Vi kan tacka vår stora maskinpark för att vi hinner. Dessutom är vi flexibla av oss och hittar alltid tid för att alla jobb ska få plats. När det handlar om projekt i den här storleksordningen är det oerhört skönt med erfarenheten av liknande uppdrag i ryggen. Det gör att vi känner oss säkra och trygga att ro i land det hela, säger Tom.

  Så om du ska till hästshowen som går av stapeln den 13-16 juni lär vi träffas – om inte öga mot öga så i alla fall som skyltar, vepor, bågar och massor av annat.

   

  Tävla om biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm

  Vi klär inte enbart in hela Stockholm Stadion till Longines Global Champions Tour. Vi ordnar också en tävling så att du kan se världens bästa hoppryttare live. Inte illa, eller hur! Allt du behöver göra är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev lite längre ner på sidan och svara på tävlingsfrågan.

  Gör dig redo för här kommer den enkla frågan. Lycka till!

  – Hur många produktionstimmar tog det att trycka allt material till LGCT?

  Skicka rätt svar till info@moreprint.se och skriv ”LGCT” i ämnesraden. Glöm inte att anmäla dig till nyhetsbrevet också för att öka dina chanser att vinna!

   

  Fotograf & Källa:  Alex Ljungdahl/Stockholm stad