Live Nation väljer More Print för deras arenareklam

    • NHL_arenareklam_premier
  • Det är ingen hemlighet att vi på More Print gillar stora arenauppdrag. Därför överdriver vi inte när vi säger att vi är megastolta över att Live Nation valde oss som leverantör för deras arenareklam till 2019 NHL Global Series™. Det blir tredje året i rad och åttonde gången totalt som NHL åker till Europa.

    Vi har tidigare, tillsammans med Live Nation, gjort all arena-branding till NHL:s Stockholmsmatcher, men till Europa matcherna var det ett annat tryckeri som fick uppdraget. Men de var inte nöjda med resultatet. Vad gör man då? Ringer oss, så klart. Det var i alla fall vad Live Nation gjorde, vilket vi är väldigt glada för. Tom som håller i projektet ser fram emot detta prestigefyllda uppdrag.
    – Jag ser framemot att göra något så här stort. Vi kommer att jobba utanför landets gränser vilket så klart är utmanande. För att få ihop allt krävs bra kommunikation, noggrannhet och örnkoll. More Print håller i kommunikationen med alla arenor NHL Global Series™ spelar på. Vi levererar reklamen till arenorna och sköter monteringen på plats. För oss på More Print känns det som ett steg i rätt riktning och lite som att komma hem. Vårt familjeföretag började nämligen som leverantörer av arenareklam till olika idrottsevent. Det känns kul att vara tillbaka i den världen.